Home

Joan miro hotel mallorca

Hotel Joan Miro - (Palma De Mallorca, Spain

  1. Best Rates At Hotel Joan Miro Museum, Book Now Online Or By Phone
  2. Bienvenido al Hotel Joan Miró Museum Trato de aplicar colores como palabras que forman poemas, como notas que forman música Nace una nueva forma de experimentar el arte, nace el Hotel Joan Miró Museum en Palma de Mallorca.El único hotel Joan Miró del mundo, un alojamiento 4 estrellas tematizado con obras del artista, está situado en un entorno a la vez mediterráneo y metropolitano, a.
  3. Välkommen till Hotell Joan Miró Museum Jag försöker tillämpa färger som ord som bildar poesi, som noter som bildar musik Här skapas ett nytt sätt att uppleva konst, här ser Hotel Joan Miró Museum i Palma de Mallorca dagens ljus. Det enda hotellet tillägnat Joan Miró i världen, ett fyrstjärnigt hotell med hans konstverk som huvudtema, är beläget i en omgivning med både.
  4. Welcome to Joan Miró Museum Hotel I try to apply colors like words that shape poems, like notes that shape music A new way of experiencing art unveiled: the Joan Miró Museum has been inaugurated in Palma de Mallorca.The only Joan Miró hotel in the world, a 4-star themed hotel with paintings by the artist, is located in a Mediterranean and metropolitan setting, 200 metres away from the.
  5. Hotel Joan Miró är ett trivsamt hotell med lugnt läge i utkanten av Cala Mayor.Hotellet är inspirerat av konstnären Joan Miró och både rummen och gemensamma utrymmen är dekorerade med verk av den berömde konstnären. Vill du se fler av hans verk så ligger Fundacion Pilar i Joan Miro bara ett par hundra meter bort
  6. Hotel Joan Miró Museum ligger centralt och nära stranden i Palma de Mallorca. Palma de Mallorcas hamn, Palma de Mallorca och Puerto Portals Marina kan vara värda att kolla in om du har aktiviteter på programmet, och den som föredrar att uppleva områdets vackra natur kan utforska Cala Mayors strand och Palma Novas strand
  7. Hotel Joan Miro Museum, Palma de Mallorca: Se 326 recensioner, 357 bilder och bra erbjudanden på Hotel Joan Miro Museum, rankat #60 av 84 hotell i Palma de Mallorca och med betyget 4 av 5 på Tripadvisor

4-Star Hotel · Up To 25% Off · Great Online Rate

  1. Hotel Joan Miró Museum ligger vid vattnet i Palma, och erbjuder en utomhuspool. Här bor du mittemot palatset Marivent och bara 200 meter från Fundació Pilar i Joan Miró. De luftkonditionerade rummen har balkong och gratis WiFi
  2. uter sydväst om Palmas centrum. Ett par
  3. Hotel Joan Miró Museum ligt tegenover het paleis Marivent en aan de kust van Palma de Mallorca. Het hotel biedt een buitenbad en bevindt zich op slechts 200 meter van de Fundación Pilar i Joan Miró. Elke kamer beschikt over airconditioning, gratis WiFi en een balkon. Dit charmante hotel heeft originele werken van Joan Miró
Cala Mayor: Property for sale in Cala Mayor by Porta

Fundació Miró Mallorca is a cultural institution located in Mallorca that allows you to discover the art of Joan Miró and study the creative process in the place where the artist lived and worked for almost 30 years Los 2 salones de eventos del hotel te ofrecen la posibilidad de organizar todo tipo de reuniones de empresa y celebraciones en un entorno elegante y con equipamiento de última tecnología y atención personalizada. Lujo, arte y cultura a tu alcance en el Hotel Joan Miró de Palma de Mallorca

Hotel Joan Miró Museum en Palma de Mallorca Web oficia

Stay at this 4-star golf hotel in Palma de Mallorca. Enjoy free WiFi, an outdoor pool and a restaurant. Our guests praise the breakfast and the helpful staff in their reviews. Popular attractions Cala Mayor Beach and Port of Palma de Mallorca are located nearby. Discover genuine guest reviews for Hotel Joan Miró Museum along with the latest prices and availability - book now La Fundació Miró Mallorca és una institució cultural a Mallorca que permet descobrir l'art de Joan Miró i estudiar el procés creatiu en el lloc on l'artista va residir i treballar durant gairebé 30 anys Now £68 on Tripadvisor: Hotel Joan Miro Museum, Palma de Mallorca. See 326 traveller reviews, 357 candid photos, and great deals for Hotel Joan Miro Museum, ranked #59 of 84 hotels in Palma de Mallorca and rated 4 of 5 at Tripadvisor. Prices are calculated as of 09/11/2020 based on a check-in date of 22/11/2020 Ahora 67 € (antes 1̶0̶1̶ ̶€̶) en Tripadvisor: Reserva Hotel Joan Miró Museum, Palma de Mallorca. Ve 326 opiniones y 357 fotos de viajeros sobre el Hotel Joan Miró Museum, clasificado en el puesto nº.59 de 84 hoteles en Palma de Mallorca. Precios calculados a 9/11/2020 con fecha de entrada del 22/11/2020 Boka prisvärda golfresor till Hotel Joan Miro Museum 4*, Mallorca, Spanien, med Golfbreaks.co

Hotel Joan Miró Museum akzeptiert diese Karten und behält sich das Recht vor, einen bestimmten Betrag vor Ihrer Ankunft vorübergehend zu blockieren. Verfügbarkeit anzeigen Kleingedrucktes Wegen des Coronavirus (COVID-19) wurden in dieser Unterkunft zusätzliche Sicherheits- und Hygienemaßnahmen unternommen Das Joan Miró Hotel vereint familiäre und individuelle Betreuung mit modernen Einrichtungen und 2 Versammlungssälen, besonderen Gruppenermäßigungen sowie einem breiten Angebot an Serviceleistungen. Hier finden Sie zahlreiche Anregungen für Ihren Aufenthalt auf Mallorca von Gastronomie bis zu Ermäßigungen für alle Golfplätze

Hotel Joan Miró Museum - Officiell webbsida Hotell Joan

Now $83 (Was $̶1̶2̶3̶) on Tripadvisor: Hotel Joan Miro Museum, Palma de Mallorca. See 322 traveler reviews, 357 candid photos, and great deals for Hotel Joan Miro Museum, ranked #57 of 84 hotels in Palma de Mallorca and rated 4 of 5 at Tripadvisor El Hotel Joan Miró Museum ofrece piscina al aire libre y se encuentra frente al palacio Marivent, frente al mar de Palma y a solo 200 metros de la Fundación Pilar y Joan Miró. Las habitaciones tienen aire acondicionado, balcón y WiFi gratuita Find below different options of contacting Joan Miró Museum hotel: a contact form, our telephone number and hotel address, and even our GPS location coordenates.Do not hesitate to get in touch with us for any doubt or request you might have,we' ll be delighted to attend you

75% rekommenderar Hotel Joan Miró Museum, Palma de Mallorca. Här hittar du verifierade recensioner, foton, gästbetyg m.m Restaurants near Hotel Joan Miro Museum, Palma de Mallorca on Tripadvisor: Find traveler reviews and candid photos of dining near Hotel Joan Miro Museum in Palma de Mallorca, Spain

Hotel Joan Miró Museum in Palma de Mallorca Official We

  1. Cala Mayor, Mallorca Hotel Joan Miró Museum Omdömen från TripAdvisor Baserat på 326 omdömen Lägg till på din önskelista Dela med dina vänner: Share this page via Facebook. Flyg + hotell. Endast hotell. Paketresor Vart vill du resa.
  2. Hotel Joan Miró Museum. Spara Eurostars Marivent Hotel i dina listor. Eurostars Marivent Hotel. 4 out of 5. 0.3 km från Fundació Pilar i Joan Miró a Använd filtren för att visa hotell i ett visst område i Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca eller för att välja tema, kedja eller hotellklass, från enklare hotell (1 stjärna.
  3. Boka Can Joan Capo, Spain. Boka online, betala på hotellet
  4. Hotell Hotel Joan Miró Museum Palma de Mallorca- Hotel Joan Miró Museum ligger centralt i Palma de Mallorca en kvarts promenad från både Cala Mayors strand och Mallorca Casino
  5. Jämför priser och hitta de bästa erbjudandena för Hotel Joan Miró Museum i Palma de Mallorca (Balearerna) på KAYAK. Priser från 646 kr
  6. Hotel Joan Miró Museum ligger centralt i Palma de Mallorca, en kvarts promenad från både Cala Mayors strand och Mallorca Casino. Detta hotell med 4 stjärnor ligger 1 km från Porto Pi Centro Comercial och 1,7 km från Palma de Mallorcas hamn, Palma de Mallorca
  7. Miro Hotel Museum ligger i utkanten av den vackra badorten Cala Mayor, inte långt från huvudstaden Palma. Detta charmiga hotell är inspirerat av konstnären Joan Miró och både rummen och de gemensamma utrymmena är inredda i konstnärens stil. Här hänger även flertalet av hans kända verk. I närheten hittar du även Fundació Pilar i Joan Miró, ett unikt museum inhyst i konstnärens.

Hotel Joan Miro Museum Palma de Mallorca - 4 star hotel. Offering cots and a playground for guests kids, Hotel Joan Miro Museum is located in Cala Major district, 2.9 km from Paseo Maritimo. It is an attractive Book the Hotel Joan Miró Museum in Palma de Mallorca for as little as 99.00 EUR! 4 HOTEL INFO stars 30% discount with business rate Cancellation is free of charge Recommended by 80% of all hotel guests Bilder från Hotel Joan Miró. Funderar du på att resa till Hotel Joan Miró? En bild säger som bekant mer än tusen ord och med våra bilder från Hotel Joan Miró kan du skapa dig en bättre uppfattning av hotellet. Är Hotel Joan Miró rätt hotell för dig? Låt dig inspireras av dessa bilder och dröm dig bort till semester och sköna dagar

Enjoy a golf vacation in Mallorca at the Hotel Joan Miró Museum and get to know the best courses on the island with our collaboration agreements. Among the clubs that the Hotel Joan Miró Museum allows you to access thanks to its promotional packages, you will find some as fantastic as the Arabella Golf complex that has three 18-hole golf courses: Son Vida, They are Muntaner and Son Quint Boka ditt boende på Hotel Joan Miró Museum i Palma de Mallorca. Läs vad våra kunder tycker och se foton av Hotel Joan Miró Museum i Palma de Mallorca innan du bokar ditt hotellrum i Sundbyber Now $67 (Was $̶8̶9̶) on Tripadvisor: Hotel Joan Miro Museum, Palma de Mallorca. See 326 traveler reviews, 357 candid photos, and great deals for Hotel Joan Miro Museum, ranked #59 of 84 hotels in Palma de Mallorca and rated 4 of 5 at Tripadvisor

Hotel Joan Miró (Cala Mayor) - Boka hotell hos Vin

Hotel Joan Miro Museum - Featuring a currency exchange, a parking lot and a garage, Hotel Joan Miro Museum is located not far from Jardines de S'Hort del Rei. It has been refurbished in 2006 L'Hotel Joan Miró Museum est un hôtel 4 étoiles à Palma. Réservez sur le site officiel de l'Hotel Joan Miró Museum. Meilleur prix garanti

Hotel Joan Miró Museum (Palma de Mallorca, Spanien

  1. Joan Miró - hotell i Palma By Eva Karlsson, 8 januari, 2016 Ett unikt hotell tillägnat Joan Miró kommer att öppna i Cala Major. Mirós arvingar har tecknat ett avtal som ger Hotel Joan Miró Museum (före detta Hotel Dalí) rättigheten att använda hans namn och visa hans verk
  2. Hotel Joan Miro Museum - Con clases de fitness y un centro de fitness, el Hotel Joan Miro Museum está situado en el distrito Cala Major, a 4.4 km de Ferrocarriles De Soller S A
  3. On top of the incomparable cultural landscape surrounding the Hotel Joan Miró Museum it also is superbly located, allowing you to enjoy wide range of activities in Mallorca.These activities include shopping and popular sports on the island such as golf and cycling

Book the Hotel Joan Miró Museum - Stay at this 4-star business-friendly hotel in Palma de Mallorca. Enjoy free WiFi, an outdoor pool, and a restaurant. Our guests praise the breakfast and the helpful staff in our reviews. Popular attractions Cala Mayor Beach and Port of Palma de Mallorca are located nearby. Discover genuine guest reviews for Hotel Joan Miró Museum along with the latest. Hotel-cmanager, Dulce Font, General Manager at Hotel Joan Miro Museum, responded to this review Responded April 15, 2019 Dear GoFlyNZ, Thank you for leaving such a detailed review and for letting us know how pleasant your stay was in Hotel Joan Miró Museum, Palma de Mallorca Hotel Joan Miro Museum Calle Bartolome Fons, 8 07016 Palma de Mallorca Mallorca Telephone: +34 971 405 201 Fax: +34 971 701 014 Web Site: www.hoteljoanmiro.co Hotel Joan Miró er et hyggeligt hotel med en fredelig beliggenhed i udkanten af Cala Mayor.Hotellet er inspireret af kunstneren Joan Miró, og både værelser og fællesområder er dekoreret med værker af den berømte kunstner. Vil du se flere af hans værker, så ligger Fundació Pilar i Joan Miro, ca. 200 m væk

Hotel Joan Miró Museum is rated Very good by our guests. Take a look through our photo library, read reviews from real guests and book now with our Price Guarantee. We'll even let you know about secret offers and sales when you sign up to our emails Hotel Joan Miro Museum, Palma de Mallorca: See 326 traveller reviews, 357 candid photos, and great deals for Hotel Joan Miro Museum, ranked #60 of 84 hotels in Palma de Mallorca and rated 4 of 5 at Tripadvisor

Hotell Joan Miró Museum ligger i ett makalöst kulturellt landskap och tack vare det utmärkta läget kan våra gäster kan ägna sig åt en stor mängd fritidsaktiviteter, som t.ex. shopping och populära sporter på ön, så som golf och cykling. Detta urbana hotell har en egen cykelverkstad för cykelälskare och erbjuder rabatter vid några av öns bästa golfbanor Las habitaciones del Hotel Joan Miró Museum en Palma de Mallorca te permitirán disfrutar de espacios tematizados con obras del pintor y de sorprendentes vistas al mar Mediterráneo desde una localización privilegiada a 5 minutos de la playa de Cala Mayor y del Paseo Marítimo de Palma. Estos espacios recientemente renovados te ofrecen Wi-Fi gratuito, caja fuerte, minibar, terraza y servicio. Hotel Joan Miró Museum i Palma de Mallorca (Calamayor) ligger bara minuter från Pilar and Joan Miro Foundation in Mallorca och Palacio Marivent. Detta hotell ligger nära Cala Mayors strand och Mallorca Casino. Rum Känn dig som hemma i ett av de 97 luftkonditionerade rummen med plasma-tv. Rummen har privata balkonger Hotel Joan Miró Museum is rated Very Good by our guests. Take a look through our photo library, read reviews from real guests and book now with our Price Guarantee. We'll even let you know about secret offers and sales when you sign up to our emails Hotels near Pilar and Joan Miro Foundation in Mallorca: (0.21 km) Hotel Joan Miro Museum (0.08 km) Apartments Villa Miro (0.30 km) Hotel Nixe Palace (0.30 km) Eurostars Marivent (0.41 km) Be Live Adults Only La Cala Boutique; View all hotels near Pilar and Joan Miro Foundation in Mallorca on Tripadviso

El hotel Joan Miró Museum en Palma de Mallorca es el único hotel en el mundo dedicado al artista en exclusiva.Un hotel cerca del Palacio de Marivent de 4 estrellas, junto al Mar Mediterráneo, cuyas estancias y planta noble tematizadas están decoradas con obras del propio Joan Miró.Descubre en nuestra galería de imágenes los diferentes espacios inspirados y decorados con obras de uno de. There are 4 ways to get from Hotel Joan Miró Museum, Palma de Mallorca to Palma Cathedral by bus, taxi or foot. Select an option below to see step-by-step directions and to compare ticket prices and travel times in Rome2rio's travel planner

Ahora 59 € (antes 8̶9̶ ̶€̶) en Tripadvisor: Reserva Hotel Joan Miró Museum, Palma de Mallorca. Ve 326 opiniones y 357 fotos de viajeros sobre el Hotel Joan Miró Museum, clasificado en el puesto nº.59 de 84 hoteles en Palma de Mallorca. Precios calculados a 28/9/2020 con fecha de entrada del 11/10/2020 Avboka gratis på flesta hotell. Boka enkelt hotell nära Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca i Calamayor på Hotels.com. Utnyttja våra Hotels.com Rewards där du får 1 gratisnatt* när du samlat 10 nätter. Betala med Klarna Book great value golf breaks and golf holidays to Hotel Joan Miró Museum, Majorca, Spain, with Golfbreaks.com, specialists in golf travel since 1998 Hotel Joan Miro Museum - Dotato di una piscina esterna stagionale, un giardino spazioso e un campo da golf, Hotel Joan Miro Museum è situato a 3.9 km da Edificio modernista Fundacio la Caixa Hotel Joan Miró Museum is strategically located in Cala Mayor and is just 600 metres from the beach. Although the beach is close there is still a free mini bus service that runs between the beach and hotel. Also within easy reach are the old town which is just 5-minutes away, the picturesque marina port and airport, which are only 15-minutes away

Mallorca is a must-sea! | Buzz

Cancel free on most hotels. Compare 185 hotels near Pilar and Joan Miro Foundation in Mallorca in Calamayor using 16506 real guest reviews. Earn free nights, get our Price Guarantee & make booking easier with Hotels.com Hotel Joan Miró Museum - Cala Mayor - Mallorca. Discounted accommodation in Hotel Joan Miró Museum in Cala Mayor. Full information with 2 customer reviews, photos and maps Hotel Joan Miro Museum - Offrant une piscine saisonnière en plein air, une véranda pour se bronzer et une terrasse ensoleillée, Hotel Joan Miro Museum dispose d'un emplacement à proximité de La Bonanova. Construit en 1970, le lieu a été entièrement rénové en 2006 Now £59 on Tripadvisor: Hotel Joan Miro Museum, Palma de Mallorca. See 326 traveller reviews, 357 candid photos, and great deals for Hotel Joan Miro Museum, ranked #60 of 84 hotels in Palma de Mallorca and rated 4 of 5 at Tripadvisor. Prices are calculated as of 02/11/2020 based on a check-in date of 15/11/2020

Hotel Joan Miro Museum Palma - hôtel de 4 étoiles. Hotel Joan Miro Museum est au centre de Palma, et accueille ses clients dans des chambres luxueuses avec un décor de style moderne. Cet hôtel, étant un

HOTEL JOAN MIRO MUSEUM (Palma de Mallorca, Spanien

Fundació Miró Mallorca offers different types of guided visits for you to gain an insight into the life and work of Joan Miró in Mallorca. Our experts will introduce you to the background history, the artist's techniques, anecdotes and other details that will make your visit a truly enjoyable experience Read the Hotel Joan Miró Museum, Majorca, Spain review on Telegraph Travel. See great photos, full ratings, facilities, expert advice and book the best hotel deals

Hotel Joan Miró Museum i Palma de Mallorca - uppdaterade

Mallorca - 4* Hotel Joan Miro - Here We G

Hotel Joan Miró Museum ★★★★ Hotel Joan Miró Museum. Detta moderna hotell ligger i turistområdet i Cala Mayor, på den charmiga ön Mallorca. Hotellet ligger bara 600 meter från havet och stranden. Gästerna kommer att befinna sig nära en mängd med shoppingmöjligheter, restauranger och nöjesställen Indhent særlige priser på Hotel Joan Miro Museum i Palma de Mallorca, Spanien Den strålende placering i Cala Major område 15 km fra lufthavn Fantastisk udsigt over havet. Hurtig og sikker reservation og Fleksible afbestillingsregler Hotel Joan Miro Museum - Offering views of the garden, Hotel Joan Miro Museum is located in Cala Major district. It has been refurbished in 2006

Hotel Joan Miró Museum, Palma de Mallorca - Bijgewerkte

Tarifas rebajadas en http://www.hotelesentv.com/hotel/es/joan-miro-museum.html Hotel Joan Miró Museum ofrece hospedaje 4 estrellas en Palma de Mallorca. El i.. Joan Miró i Ferrà was born on the 20 th April 1893 in Barcelona, son of watchmaker Miquel Miró i Adzeries and Dolors Ferrà i Oromí, daughter of a carpenter from Sóller (Mallorca). In 1912, at the age of 19, he decided to devote himself to painting and enrolled in Francesc Galí art school. That was when he was introduced to the latest European art trends Hotel Joan Miró Museum ligger centralt i Palma de Mallorca, en kvarts promenad från både Cala Mayors strand och Mallorca Casino. Gäster har tillgång till bland annat gratis dagstidningar i lobbyn, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Parkering (avgift tillkommer) erbjuds på plats

This themed-hotel is located just within a 5 minute walk from Cala Major, right opposite Marivent Palace and on the seafront promenade. Enjoy their Miro inspired rooms, as well as some of his original artwork The Hotel Joan Miró Museum är ett modernt fem våningen hotell beläget i Cala Mayor mittemot Marivent kungliga palatset (sommarresidens för den spanska kungafamiljen), fyra kilometer från Palma de Mallorca och 600 meter från stranden Restaurante Joan Miró - Palma - Vista Alegre , 1, 07015 Palma de Mallorca - Har fått 4.6 baserat på 7 recensioner Super netter Service und ein toller.. Style of hotel and ambience. Joan Miró Museum on Majorca is a comfortable 4-star superior city hotel with 97 spacious double rooms with terrace/balcony, partly with view of the sea. The hotel-own park with open-air pool and a separate area for babies guarantee a relaxing stay. A buffet restaurant and a cafeteria spoil culinary desires

Melia Palma Marina Hotel (Palma De Mallorca city) from £83

På restaurang Joan Miró Museum är vi medvetna om hur viktigt det är för våra gäster att äta en ordentlig frukost, oavsett om de är på Mallorca i affärer eller på semester. Därför har vi tagit fram en frukostbuffé med ett brett utbud av förstklassiga råvaror: färska bröd och bakverk, kallskuret, engelsk och kontinental frukost, färsk frukt, olika typer av kaffe, juice och teer 222 m - Avenida Joan Miro, 269, 07015 Palma de Mallorca From€80. Book. Hotel Be Live Adults Only Marivent. 8 (1.6 K reviews) 353 m - Gavina, 9, 07015 Palma de Mallorca From €128 The Palma de Mallorca Hotel Joan Miró Museum offers the following services: 24hr reception , Access for people with reduced mobility, Air conditioning. The cheapest way to get from Hotel Joan Miró Museum, Palma de Mallorca to Palma Mallorca Airport (PMI) costs only 2€, and the quickest way takes just 13 mins. Find the travel option that best suits you Hotel Joan Miro Museum: One of the best hotels - See 326 traveller reviews, 180 candid photos, and great deals for Hotel Joan Miro Museum at Tripadvisor

Palma de Mallorca acogerá el primer hotel temáticoVisit the royal Marivent gardens in Palma de MallorcaCala Major Beach, Mallorca (Playa Cala Major)Städtereise Palma de Mallorca - günstig beim Testsieger buchen
  • Skumisolering golv.
  • Winterthur zeitung landbote.
  • It åldersgräns.
  • A house stockholm.
  • Legenden der leidenschaft soundtrack.
  • Gustavsberg toalett bruksanvisning.
  • Harrys östra larmgatan.
  • Einbürgerungsdauer 2017.
  • Saker att önska sig när man fyller 18.
  • Matte utomhus förskolan.
  • Coole fotoeffekte kostenlos.
  • Sven harrys visning.
  • Kan inte ta bort mapp från skrivbordet.
  • Kinderhochstuhl.
  • Vilken betydelse har sakramenten i en protestantisk kristen människas liv?.
  • Lönerevision 2017 ssr.
  • C pure virtual class.
  • Tarminflammation hund symptom.
  • Q 4chan.
  • Fut einzelspieler saison belohnung.
  • Knekt engelsk översättning.
  • Hur gammal är romeo och julia.
  • Thorin csgo.
  • Sony xz2 premium review.
  • Brudklänning 1700 tal.
  • Geek dating löschen.
  • Spole engelska.
  • Joan miro hotel mallorca.
  • What is spongebob.
  • Addlife b.
  • Pumpa nyttigt.
  • Styra enfasmotor.
  • Chemex kaffe dosering.
  • Medelinkomst usa 2016.
  • Papperstillverkning hobby.
  • Tilgin router.
  • Sten sture restaurang uppsala.
  • Note 3 skärm.
  • Did you acquire nationality by birth or by naturalization?.
  • Vattenreningsfilter.
  • Research företag.